Wintercircus Gent

Toekomstig project: Wintercircus, Gent

De voormalige Mahy-garage, beter bekend als het Wintercircus, heeft de afgelopen jaren een indrukwekkende metamorfose ondergaan en is uitgegroeid tot dé ontmoetingsplek in hartje Gent. Het iconische gebouw, dat ooit diende als circusgebouw en later als garage, biedt nu onderdak aan tal van kantoren, horecazaken, auditoria en een ondergrondse club voor concerten en andere liveshows.

Het project, geleid door het consortium TENT (Together for Entrepreneurship, Networking and Technology), heeft als doel om van het Wintercircus een technologietempel te maken.

Winlock draagt bij aan de brandveiligheid van dit toekomstgerichte project door twee geavanceerde firescreens te installeren voor de ambachtelijke BIO bakkerij Bakker Klaas, die zich zal vestigen in het bruisende Wintercircus. Deze screens zullen de productieruimte brandveilig afsluiten en zorgen voor optimale bescherming.

Aan de bakkerstoog zullen klanten het productieproces vanop de eerste rij kunnen volgen, terwijl ze uitgebreid ontbijten, brunchen of lunchen. In de avond transformeert Bakker Klaas tot een pizzeria waar lattes plaatsmaken voor cocktails.

Bedankt, Bakkerij Klaas!

Deel dit nieuws

Left Menu Icon