Van Moer Logistics

Toekomstig project: Van Moer Logistics, Antwerpen

Van Moer Logistics is een toonaangevende en snelgroeiende logistieke dienstverlener, gespecialiseerd in op maat gemaakte logistieke oplossingen. De groep is actief in transport, distributie, warehousing, intermodale logistiek en tankcontainerlogistiek.

In 1990 werd het bedrijf opgericht door Jo Van Moer en Anne Verstraeten, met slechts twee vrachtwagens. Sindsdien is het uitgegroeid tot een geïntegreerde logistieke speler. Met 31 vestigingen in België en Duitsland, legt Van Moer Logistics de focus op het opbouwen van duurzame samenwerkingen, waarbij de behoeften van klanten centraal staan om bedrijfsprocessen voortdurend te optimaliseren.

Vandaag de dag beschikt de groep over een vloot van 500 vrachtwagens, 800.000 m² aan magazijnruimte en 9 binnenvaartschepen. Samen met 2.200 toegewijde medewerkers werken Jo en Anne elke dag verder aan hun familiebedrijf, gedreven door een duurzame en innovatieve visie voor de toekomst.

Voor hun nieuwe magazijncomplex van 78.000 m² aan de Linkeroever (Kruipin Kaai 1143) in de haven van Antwerpen zal Winlock de bestaande sectionaalpoorten volledig vernieuwen. Er komen 14 nieuwe brandwerende industriële poorten met een brandweerstand van 60 minuten (EI1 60).

Bedankt Van Moer Logistics en Van Wellen Group!

Deel dit nieuws

Left Menu Icon