Alcon Puurs

Toekomstig project: Alcon, Puurs

Alcon is wereldwijd marktleider in medische oogzorg en het bieden van optimale ooggezondheid. Met meer dan 75 jaar ervaring is Alcon het grootste oogzorgbedrijf ter wereld in Surgical en Vision Care. Zo worden de chirurgische en oogzorgproducten van Alcon gebruikt door meer dan 260 miljoen mensen in meer dan 140 landen en helpen ze bij aandoeningen zoals cataract, glaucoom, retina of slechtziendheid.

Alcon België investeert momenteel maar liefst 35 miljoen euro in zijn twee locaties in Klein-Brabant. Zo wordt hun magazijn verdubbeld in oppervlakte naar 32.000 vierkante meter. Hierdoor kan het bedrijf onder andere zijn ‘custom paks’ – op maat gemaakte medische pakketten ter ondersteuning van oogchirurgen – rechtstreeks leveren aan ziekenhuizen.

Winlock draagt bij aan dit project door de installatie van twee op maat gemaakte brandwerende sectionaalpoorten met een brandweerstand van 120 minuten (EI1 120), een cruciale stap in Alcon’s ‘gateway to excellence’ in oogzorginnovatie en veiligheid.

Bedankt, Alcon!

Deel dit nieuws

Left Menu Icon