Gourmand Pastries

Toekomstig project: Gourmand Pastries, Moeskroen

Gourmand Pastries is een toonaangevende industriële fabrikant van bladerdeeg afbakkoeken, viennoiserie, croissants en Danish Pastry voor professionals in de voedingssector. Met een solide reputatie voor kwaliteit, vakmanschap en innovatie, zijn ze een betrouwbare partner voor de professionele food service, retail, distributie & groothandel en (industriële) bakkers & bakkerijen die op zoek zijn naar hoogwaardige diepvriesproducten die voldoen aan de hoogste normen.

Met een productie van meer dan 4.500.000 koeken per dag is Gourmand Pastries een ware wereldspeler voor bake-off koffiekoeken. Hun hoogtechnologische site in Moeskroen bedient wereldwijd meer dan 50 landen in 4 continenten met diepvries bladerdeegproducten. Hun gamma bevat ruim 75 voorraadproducten, dat aangevuld wordt met ontelbare private label koeken.

Op dit moment breidt Gourmand Pastries hun productiecapaciteit uit op de site in Moeskroen met een gloednieuwe productielijn. Als trouwe klant, deed Gourmand Pastries terug beroep op de expertise van Winlock voor de installatie van 2 brandwerende sectionaalpoorten met een brandweerstand van 60 minuten (EI1 60). Deze industriële poorten zullen bovendien vriesbestendig (Frost Lock) en speciaal ontwikkeld zijn voor de voedingsindustrie (Food Lock).

Bedankt voor het vertrouwen, Gourmand Pastries!

Deel dit nieuws

Left Menu Icon